Gradski bazen

Politička i nogometna elita na izvlačenju skupina Lige mjesnih zajednica

Sport / Flash | 02. 07. 2014. u 21:15 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu navečer obavljeno je ždrijebanje skupina malonogometne Lige mjesnih zajednica grada Mostara. Ceremonija izvlačenja održana je na Gradskom bazenu u Mostaru koji je jedan od glavnih sponzora Lige MZ-a.

Svečanosti izvlačenja prisustvovali su brojni uglednici iz političkog, javnog i sportskog života. Gradonačelnik Ljubo Bešlić, premijer Hercegovačko-neretvanske županije Denis Lasić te predsjednik HŠK Zrinjski Marin Raspudić izvlačili su skupine. Njih trojica obratili su se mnoštvu, a Raspudić je nazočne pozvao da pomognu Zrinjskom u nastupu u pretkolu Lige prvaka.

Među nogometnim uglednicima bili su proslavljeni nogometaši Blaž Slišković, Goran Jurić, Franjo Vladić Kulje, Nino Bule i drugi.

Osmo izdanje Lige mjesnih zajednica grada Mostara počet će 7. srpnja i utakmice će se igrati na malonogometnom terenu u Cimu. Mostarska Liga MZ jedinstvena je po tome što će se paralelno održavati liga za juniore, koji će igrati prije seniorskih utakmica.

Upravo će juniori Cima i Ilića igrati prvu utakmicu 7. srpnja, a nakon njih igrat će seniorske ekipe Miljkovića i Pologa.

Skupina A:
Rodoč I
Raštani
Ulog
Cim
Balinovac

Skupina B:
Ilići
Kruševo
Sovići
Žito
Vrdi

Skupina C:
Rudnik
Polog
Goranci
Orlac
Miljkovići
Avenija

Skupina D:
Jasenica
Bijelo polje
Ortiješ
Rodoč II
Bijeli brijeg 

Kopirati
Drag cursor here to close