Argentina

Pokopan nogometaš Emiliano Sala, a njegov rođak tvrdi da je ubijen

''Bilo je tu puno nepravilnosti. Sve je učinjeno loše i obvezali su ga da uđe u taj zrakoplov. Postao je važna figura i ostavili su ga samog, nitko ga nije u tom poslu predstavljao. Ubili su Emiliana'', rekao je Salin rođak.
Sport / Flash | 16. 02. 2019. u 22:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je održan posljednji ispraćaj argentinskog napadača Emiliana Sale koji je tragično poginuo u padu zrakoplova iznad Engleskog kanala 21. siječnja, nakon što se iz Nantesa vraćao u Cardiff za koji je potpisao nekoliko dana ranije.

Sprovod je održan u njegovom rodnom Santa Feu, a komemoracija je počela u sedam sati ujutro po lokalnom vremenu u dvorani njegovog kluba iz djetinjstva, San Martín de Progreso. Okupilo se više od 3 i pol tisuće ljudi, uglavnom Salinih sumještana te obitelji i poznanika.

Na sprovodu je bio i trener Cardiffa Neil Warnock koji je bio jako potresen, prenose 24sata.hr.

''Ovakve stvari su šokantne. Ne mogu ni zamisliti emocije koje Salina obitelj proživljava, ali danas svi moramo biti ujedinjeni. Jako mi je žao zbog Mercedes, Romine... Upoznao sam i Emilianova oca. Bilo je ovo teško jutro za sve'', rekao je Warnock za WalesOnline.

Jedan od najglasnijih na sprovodu bio je Salin rođak Matias Gatti koji je izjavio kako je argentinski napadač ubijen.

''Bilo je tu puno nepravilnosti. Sve je učinjeno loše i obvezali su ga da uđe u taj zrakoplov. Postao je važna figura i ostavili su ga samog, nitko ga nije u tom poslu predstavljao. Ubili su Emiliana!'', rekao je Gatti, a prenosi Marca.

''Sve se mora istražiti jer postoje mnoge nepravilnosti. Trebali su malo više paziti i natjerati ga da putuje drugim zrakoplovom'', smatra Gatti, ali mala je to utjeha Salinoj obitelji, prenijele su 24sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close