Roma TV

Pjanić: Džeko jedva čeka da zaigra za Romu

Sport / Flash | 09. 08. 2015. u 10:10 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miralem Pjanić otkrio je kako je Edin Džeko bio "veoma motiviran kada je u pitanju dolazak u Romu i jedva čeka da zaigra sa nama".

Dvojica bosanskohercegovačkih reprezentativaca igrat će zajedno u dresu Rome nakon što Džekih transfer iz Manchester Cityja bude kompletiran.

"Džeko je bio veoma motiviran kada je u pitanju dolazak u Romu i jedva čeka da zaigra sa nama", rekao je Pjanić za Roma TV.

"Sretan je i bit će nam velika pomoć ove sezone. Konkurencija u ekipi je pozitivna stvar jer nas očekuju nastupi u različitim natjecanjima. Ako želite da se natečete na visokoj razini i približite se Juventusu, trebaju vam veliki igrači", dodao je bh. reprezentativac.

Roma je impresionirala spektakularnom pobjedom nad Valencijom 3:1 u prijateljskom susretu u subotu, golovima Francesca Tottija, Gervinha i debitanta Mohameda Salaha, prenosi Football Italia.

"Bili smo fizički jači nego u prethodnim utakmica i željeli smo ponovo pronaći način igre koji smo izgubili tijekom posljednjih šest mjeseci. Riskirali smo i pokušavali nametnuti svoju igru i to je dobro prošlo. Naravno da možemo i bolje, ali mislim da je to bio dobar meč protiv snažnog protivnika. Užitak je riskirati i kockati se. Vratili smo taj osjećaj i zabavljali smo se na terenu", dodao je Pjanić.

Podsjetimo, Edin Džeko prošao je liječnički pregled u Romi, ali neće moći kompletirati transfer iz Manchester Cityja dok Roma nekoga ne proda.

Sky Sport Italia objavio je da je razlog odgađanja potpisivanja ugovora papirologija te da je klub već popunio kvotu igrača koji nisu iz Europske unije. Za potpisivanje ugovora s bh. reprezentativcem, Roma će prvo morati da proda jednog od trenutnih igrača koji nisu iz EU.

 

Kopirati
Drag cursor here to close