Za prekid tradicije

Petrak: Jesmo li motivirani? Uvijek smo, ne samo za Čelik

Sport / Flash | 10. 09. 2016. u 06:29 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski odavno nije savladao Čelik, točnije od travnja 2014. Pa ipak, u Mostaru to ne doživljavaju kao poseban motiv – zanimaju ih samo tri boda.

Prethodne četiri utakmice protiv Zeničana završile su remijem, čega se veznjak Oliver Petrak dobro sjeća, ali daleko da od toga pravi vijest za naslovnice.

Za njega će večerašnji duel jednostavno biti peta, ne treća sreća…

“Dečki su svaku utakmicu motivirani. Osobno, za Čelik nisam osjetio poseban motiv, ali svaka se utakmica jedva čeka da je probamo završit na najbolji način”, ocijenio je pa se osvrnuo na snagu Plemića ove sezone.

“Prošle smo sezone uzeli naslov, a mislim da ove imamo i širi kadar. Vlada dosta velika borba i konkurencija na treninzima i to je sigurno dobro za Zrinjski. U usporedbi, sve je to tu negdje, mislim da i ove sezone imamo šansu napraviti veliki uspjeh.”

Imperativ pobjede protiv Čelika nije mu ništa novo, za njega je ovo utakmica kao i svaka druga.

“Otkad sam došao u Zrinjski, tu je taj pritisak da se mora bit u vrhu. Osobno sam se već naviknuo na to, da moramo gaziti iz utakmice u utakmicu. Pritisak zna biti i pozitivan i negativan, a to diktira rezultat. Imamo velike šanse i na papiru i po imenima”, poručio je Zagrepčanin u redovima Mostaraca.

Utakmica Zrinski – Čelik igra se večeras Pod Bijelim brijegom od 19 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close