zaslužni sportaši

Općina Čitluk nagradila svoje prvake

Sport / Flash | 07. 06. 2016. u 19:57 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Marin Radišić danas su se susreli s vratarima Marinom Šegom, Markom Ivankovićem i Nikolom Vasiljem koji su u proteklom razdoblju ostvarili izvanredne sportske uspjehe.

Šego je na vratima poljskog KS Vive Tauron Kielce osvojio rukometnu Ligu prvaka, prvenstvo i kup Poljske, Ivanković je s Izviđačem iz Ljubuškog osvojio naslov prvaka BiH, dok je Vasilj, nastupajući za mostarski HŠK Zrinjski, osvojio naslov prvaka u Premijer ligi BiH.

Vratari su načelnika Ivu Jerkića, predsjednika Općinskog vijeća Čitluk Marina Radišića, predsjednika Izvršnog odbora Športskog saveza Brotnja Josipa Grbavca, tajnika Športskog saveza Brotnja Milorada Prusinu i upravitelja GŠD Čitluk Miru Sivrića, na sastanku u Športskom savezu, upoznali sa zanimljivim detaljima vezanim za klupske sezone koje su završile navedenim uspjesima, predstojećim obvezama i planovima za nastavak sportskih karijera.

Poželjevši Šegi, Ivankoviću i Vasilju da nastave s odličnim uspjesima koji na najbolji način promoviraju općinu Čitluk, načelnik Ivo Jerkić sportašima je uručio prigodne darove, priopćeno je iz općine Čitluk.

Kopirati
Drag cursor here to close