Kampanja ''Sport za sve''

Omogućimo renoviranje multifunkcionalnog prostora za buduće mlade olimpijce

Kampanja se odnosi na prikupljanje novčanih sredstava za renoviranje budućeg multifunkcionalnog prostora „Centar za rast i razvoj djece i mladih“.
Sport / Flash | 11. 02. 2020. u 16:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija tuzlanske zajednice u suradnji sa Klubom borilačkih sportova „Tuzla“ (KBS Tuzla) pokrenula je kampanju “Sport za sve” kako bi osnažili uticaj sporta i doprinijeli pravilnom razvoju djece i mladih.

Kampanja se odnosi na prikupljanje novčanih sredstava za renoviranje budućeg multifunkcionalnog prostora „Centar za rast i razvoj djece i mladih“ koji se nalazi na adresi, Ulica Bosne srebrene bb (SKPC Mejdan, prizemlje prekoputa kuglane kod portirnice). KBS Tuzla i Fondacija žele vratiti najmlađe sportiste u Mejdan u velikom broju.

Cilj kampanje je obezbjediti multifunkcionalan prostor u svrhu jačanja sportskog duha i unaprijeđenja kvalitete života djece i mladih Tuzle. Za ostvarenje projekta potrebno je prikupiti sredstva u vrijednosti od 5.500KM do 01.05.2020.godine.

KBS Tuzla već 23 godine uspješno provodi misiju razvijanja pozitivnih društvenih vrijednosti, uključivanja djece i mladih u sport a njihova vizija je formirati buduće mlade olimpijce koji će predstavljati BiH. KBS Tuzla je više od karatea, to je i akademija kretanja. Dokaz uspjeha KBS Tuzla je preko 6.000 članova i preko 8.000 osvojenih medalja do sada.

Foto: PR / Omogućimo renoviranje multifunkcionalnog prostora za buduće mlade olimpijce

Danas kada se sve više zapostavlja važnost sporta za zdravlje, naša dužnost je da odgovorimo na taj problem tako što ćemo stvoriti preduslove za masovno bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću kroz kvalitetan stručni rad za nekoliko stotina djece.

Svakom članu zajednice koji želi učestvovati u kampanji prikupljanja sredstava, KBS Tuzla nudi:
• Pokloni, klupski kalendar, klupska majica, zastavica Kluba
• Reklamiranje donatora/sponzora na javnim istupima, press konferencijama i gostovanjima
vezanim za otvaranje i promociju „Centra za rast i razvoj djece i mladih“ na sredstvima javnog informisanja (za uplate preko 200 KM)
• Reklamiranje donatora/sponzora na plakatima, banerima, afišama (za uplate preko 200 KM)
• Organizacija sportskih treninga (fitness, samoodbrana) za uposlenike Vaše firme, popusti za mjes. članarinu za djecu Vaših uposlenika ili djecu fizičkih lica (1 mj.besplatno)

Svi koji žele donirati i uključiti se u kampanju „Sport za sve“ mogu to učiniti u bilo koje vrijeme on-line na sljedećem LINKU  ili na račun br. 1321 0020 0707 4926 kod NLB banke. Za sve dodatne informacije o kampanji „Sport za sve“ i načinu doniranja budite slobodni kontaktirati Tarika Barakovića, na telefon 061 888 109 ili email: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close