navijači ne žele BBC

Ogromna većina Realovih navijača protiv starta BBC trojke u Napulju

Sport / Flash | 06. 03. 2017. u 22:41 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uvjerljvog nastupa Reala iz Madrida proteklog vikenda protiv Eibara (4:1), bez Cristiana Ronalda (kao mjera predostrožnosti) i Balea zbog suspenzije, ponovno je otvorila rasprava o napadačkome triju "BBC", koji su kod Zinedine Zidanea najčešće standardni starteri u napadačkoj liniji.

Igra koju je Real pružio protiv neugodnog Eibara, sa Jamesom, Lucasom Vasquezom i Asensiom, bila je čvrsta i napadački učinkovita. Sva su trojica puno pomagali u obrambenim zadatcima, ali će Zidane u Napulju najvjerojatnije na teren poslati i Balea i Ronalda.

Velika je vjerojatnost i za nastupe Carvajala, Marcela, Kroosa i Varanea, koji su također imali poštedu na utakmici s Eibarom.

Uoči uzvratne utakmice osmine finala na San Paolo stadionu, sportski portal AS anketirao je fanove žele li da BBC trojka nastupi u ovoj važnoj utakmici za kraljevski klub.

Većinski odgovori iz ankete jasno kažu: Navijači Reala ne žele vidjeti Balea, Benzemu i Cristiana na početku utakmice u Italiji.

Protiv njihova starta u početnih 11 glasovalo je 77% ispitanih.

Od ukupno 23.743 oline anketiranih korisnika, 18.293 se opredijelilo za "Ne" i samo 5.450 željelo bi vidjeti BBC u početnoj postavi.

'Topao' doček u Napulju

Igrači Real Madrida stigli su u Napulj gdje u utorak navečer brane dva gola prednosti (3:1) u osmini finala Lige prvaka.

Na ulicama Napulja dočekalo ih je oko tisuću navijača talijanskog kluba. Zvižduci i uvredljivo skandiranje (Real, jebi se!") moglo se čuti dok su Modrić, Ronaldo i društvo uz ogromno osiguranje izlazili iz autobusa.

Pred hotelom Palazzo Caracciolo bilo je i onih što su na originalniji način dočekali Cristiana Ronalda, primjerice s pizzom na pladnju.

Los Blancosi su počašćeni CR7 pizzom, s mozzarellom, ali većina tifoza imala je samo riječi uvrede ili glasne poruge za igrače kraljevskoga kluba.

Utakmica u Napulju počinje u utorak u 20:45 minuta. Teoretski je moguće da se na terenu nađu četvorica hrvatskih nogometaša (Modrić i Kovačić iz Reala, te Rog i Strinić iz Napolija), ali je najvjerojatnije da će na samome početku utakmice na travnjak istrčati jedino Luka Modrić.

Kopirati
Drag cursor here to close