Legendarni nogometaš

Oglasio se i Ševčenko: Danas je teško vrijeme za sve nas, moramo se ujediniti!

Znali smo prolaziti kroz teška vremena, a u posljednjih 30 godina formirali smo se kao država.
Sport / Flash | 23. 02. 2022. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni ukrajinski nogometaš, Andrij Ševčenko je u objavi na društvenim mrežama istaknuo kako se 'ponosi svojim narodom i zemljom', koja je na rubu rata s Rusijom. Prema posljednjim informacijama Vladimir Putin je naredio vojsci da krene prema Ukrajini, te kako se o interesima Rusije neće pregovarati.

Ovakve odluke i riječi već danima stvaraju veliku zabrinutost diljem cijelog svijeta, a sve bi u konačnici moglo dovesti 'do najvećeg rata na europskom tlu nakon 1945. godine', rekao je i engleski premijer Boris Johnson prije nekoliko dana.

Legendarni nogometaš Milana Andrij Ševčenko tako je poslao poruku podrške svom narodu.

''Ukrajina je moja domovina, uvijek sam se ponosio svojom zemljom i narodom. Znali smo prolaziti kroz teška vremena, a u posljednjih 30 godina formirali smo se kao država. Narod iskrenih, vrijednih i građana koji vole slobodu. To je naš najveći adut! Danas je teško vrijeme za sve nas. Ali moramo se ujediniti! Jedinstvom ćemo pobijediti! Slava Ukrajini'', napisao je Ševčenko.

Ševčenko je u svojoj bogatoj karijeri proveo osam sezona u Milanu za koji je u 322 nastupa postigao ukupno 175 pogodaka, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close