Dali maksimum

Odigrano jedno kolo HNL-a, bez posla ostala dva trenera

Sport / Flash | 18. 07. 2016. u 18:52 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda počela je nova sezona Hrvatske nogometne lige, a već nakon prvog kola bez trenera su ostala dva kluba: RNK Split i NK Istra 1961.

Dosadašnji trener Splita Goran Sablić, nakon domaćeg poraza od Rijeke 3:0, u ponedjeljak je podnio ostavku, a samo nekoliko sati poslije na isti se potez odlučio i Andrej Panadić, trener Istre, koja je u Puli poražena od Osijeka 1:0.

"Zbog cjelokupne situacije i negativne atmosfere koja se stvorila oko kluba, trener Panadić je odlučio da je najbolji potez u ovom trenutku da podnese ostavku na poziciju trenera prve momčadi", izjavio je izvršni direktor Istre Sead Karaselimović.

"Zahvaljujem se Splitu i braći Žužul na ukazanoj prilici, u klubu sam proveo predivne četiri godine, međutim odlučio sam podnijeti ostavku jer u ovom trenutku više nisam u stanju dati svoj maksimum. Klubu i momčadi, te sljedećem treneru želim sve najbolje u budućnost," poručio je Sablić, koji je na klupi Splita bio od rujna 2015. godine, a prethodno je radio kao trener mlađih kategorija gdje je s juniorima osvojio naslov prvaka Hrvatske, navodi Hina.

Ubrzo nakon Sablićeve ostavke, RNK Split je objavio da će njegov posao preuzeti Vjekoslav Lokica.

Kopirati
Drag cursor here to close