Super liga

Odbojkašice Čapljine u hercegovačkom derbiju svladale ekipu Širokog Brijega

Sport / Flash | 25. 11. 2014. u 09:06 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U hercegovačkom odbojkaškom derbiju, koji je proteklog vikenda odigran u Čapljini, domaće igračice rezultatm 3:1 svladale su ekipu Širokog Brijega.

Derbi je opravdao očekivanja, tako da je 150 gledatelja uživalo u pravoj odbojkaškog predstavi.

Gošće su prvi set bile bolje i osvojile ga u svoju korist, rezultatom 25:13. Čapljinke se potom bude te osvajanjem drugog seta rezultatom 25:20 izjednačuju na 1:1.

Treći set bio je najnapetiji dio utakmice, jer su Čapljinke na razliku svladale Širokobriježanke (26:24), da bi u četvrtom setu pokazale potpunu dominaciju i slavile sa 25:16.

Trenerica Čapljine, dugogodišnja reprezentativka hrvatske reprezentacije, zadovoljna je pobjedom i igrom svojih igračica.

''Najavljivali smo pobjedu i to smo na kraju ostvarili. Utakmica je stvarno bila puna preokreta, međutim ključni, treći set, smo igrali stalno u egalu, da bi se uspjeli malo izdvojiti, što je na kraju odlučilo ishod utakmice.

Cure su stvarno dale sve od sebe, bile smo pripremljene na njih i to se odrazilo na rezultat. Prvi set je bio dosta težak, napravila sam dosta izmjena, jer tko ne daje 100% na terenu mora biti zamijenjen, jer mora davati sve od sebe da donese pobjedu svojoj ekipu.

Jako mi je drago da dvorana bila skoro puna, navijači su bili tako bučni i puni podrške, pa je i to pomoglo djevojkama u ovoj pobjedi.

Bilo je predivno s djevojkama igrat pred ovakvom publikom i ovim se putem zahvaljujem na podršci'', rekla je za Bljesak.info Ilijana Dugandžić.

''Odigrali smo jednu dobru utakmicu i zasluženo pobjedili. Svi smo se stvarno potrudili i spremili za ovaj meč. Prvi set je bio dosta težak i njega smo izgubile, ali u naredna tri smo zbile redove i pobjedili.

Zahvaljujem se publici koja je došla o ovlikom broju i koja je bila naš sedmi igrač i koja nam je dala snage da dobijemo ključni treći set'', istaknula je odbojkašica Čapljine Željana Ereš.

Nakon pet odigranih kola posljednji je Široki Brijeg koji nema osvojenih bodova, slijedi Igman s jednim bodom, potom Čapljina s tri boda, onda MOstar s devet...

Kopirati
Drag cursor here to close