Hercegovački derbi

Odbojkašice Čapljine najavile pobjedu protiv ekipe Mostara

Sport / Flash | 10. 02. 2015. u 16:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak drugog dijela odbojkaške sezone u Superligi Federacije BiH donosi uzbudljivu utakmicu, odnosno hercegovački derbi.

U Čapljini će se tako u okviru 10. kola Super lige Federacije BiH za žene susresti domaća ekipa Čapljine i ekipa SOK Mostar.

U prvom dijelu sezone Mostarke su na svom terenu slavile sa 3:1 (25:22, 25:21, 17:25, 25:16) te tako ostavile u Mostaru sva tri boda.

Čapljinke, međutim, planiraju ovoga puta ostaviti sva tri boda u Čapljini, što je najavila i kapetanica ekipe Ana Šljivić.

''Nakon sve bolje igre u prvom dijelu sezone u nastavak natjecanja ulazimo znatno spremnije. Vrijedno i naporno smo radile i pripremale se za nastavak natjecanja, te jedva čekamo subotnju utakmicu.

Izuzetno puno bi nam značila podrška s tribina, te ovim putem pozivam ljubitelje spota da u subotu u 18:00h kada dočekujemo SOK Mostar budu uz nas'', rekla je za Bljesak.info Ana Šljivić.

Vrijedi napomenuti kako ekipu Čapljine vodi Ilijana Dugandžić, jedna od najtrofejnijih hrvatskih odbojkašica, dugogodišnja reprezentativka Hrvatske odbojkaške vrste.

Utakmica između Čapljine i Mostara igra se u subotu,14. veljače, s početkom u 18.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close