BBB

Objavljuje se materijal koji bi mogao razbjesniti Mamića

Sport / Flash | 14. 09. 2012. u 11:17 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bad Blue Boysi su se u svojoj borbi protiv Zdravka Mamića i aktualne uprave Dinama odlučili na novi korak, te će od petka na svojoj internetskoj stranici objavljivati feljton u tri nastavka, koji će, tvrde, otkriti mnoge stvari.

"Od petka 14. 9. 2012. na svojoj internetskoj stranici objavljivat ćemo feljton o genezi problema grupe Bad Blue Boys s trenutnim vlastodršcem našeg voljenog kluba, u tri nastavka.

Kroz povijesni prikaz svih događaja, nastojat ćemo detaljno, iskreno i objektivno objasniti sve razloge i činjenice koje su dovele do višegodišnjih tenzija na relaciji između grupe i kluba, kao i posljedično do današnjeg stanja, koje je najteže i najneizvjesnije u povijesti naše grupe.

Na temelju svjedočanstava, izjava i prisjećanja brojnih aktera – navijača, novinara, klupskih izvora iz različitih vremena, bivših igrača i drugih osoba, sastavili smo priču koja će dati odgovor na dosta pitanja, dvojbi i nepoznanica o brojnim događajima i situacijama koje su se odvijale, uglavnom iza kulisa dostupnih široj javnosti", najavili su Bad Blue Boysi.

Kopirati
Drag cursor here to close