BiH

Nova Sport kreće s emitiranjem 4. prosinca

Gledatelji Novu Sport u Bosni i Hercegovini mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u te na platformi Moja TV, priopćeno je iz United Media.
Sport / Flash | 28. 11. 2019. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija United Media 4. prosinca pokreće Nova Sport, televizijski kanal specijaliziran za prijenose najvažnijih sportskih događaja koji će gledateljima nuditi raznovrstan premium sportski sadržaj svakoga dana - 24 sata dnevno. 

Samo u prvom tjednu emitiranja Nova Sport eksluzivno donosi 19 izravnih prijenosa vrhunskih sportskih događaja, među kojima su nogometni susreti Premier lige: Manchester United – Tottenham, kao i gradski derbi Manchester City – Manchester United.

Gledatelje u ovom tjednu očekuju uzbudljive košarkaške utakmice Eurolige, a u središtu pozornosti bit će susret Armani – Crvena zvezda, kao i onaj između najljućih rivala Panathinaikosa i Olympiacosa.

Ljubitelji engleske Premier lige će na kanalu Nove Sport moći bodriti svoje favorite među 20 klubova s Otoka. Uz najmoćniju englesku Premier ligu, tu su i utakmice španjolske La Lige ili popularne Primere, u kojoj već godinama vladaju Barcelona i Real, a čije okršaje ćemo gledati i u novoj sezoni na Novoj Sport.

Novi kanal bit će i ''kuća'' američkog nogometa kroz najzanimljivije utakmice NFL lige. Fanove očekuju najzanimljiviji susreti najveće i najpopularnije profesionalne lige čiji se pobjednik odlučuje u velikom Super Bowlu.

Liga nacija je jedno od najmlađih nogometnih natjecanja, a na kanalu Nova Sport ljubitelji nogometa moći će bodriti svoje reprezentacije ili favorite iz dugih zemalja. Uživanje u nogometu upotpunit će i napeti susretu između velikih Fenerbahcea i Galatasaraya, Sportinga i Benfice, Ajaxa i PSV-a, Shakhtara i Dynamo Kyiva, Besiktasa i Fenerbahcea te Porta i Brage.

Osim nogometa, novi kanal prenosit će i košarkaške utakmice Eurolige i Eurokupa, kao i najuglednije teniske turnire iz Japana, Kine i SAD-a u kojima sudjeluju i regionalni teniski asovi.

Gledatelji Novu Sport u Bosni i Hercegovini mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u te na platformi Moja TV, priopćeno je iz United Media.

Kopirati
Drag cursor here to close