Sedma sezona

Nova sezona Fantasy Premier lige je pred vratima!

Sport / Flash | 09. 08. 2016. u 12:31 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar će i ove godine biti domaćin engleske Premier lige. Naime, približava nam se i 7. sezona fantasy Starmo lige. Za one koji znaju što je to dolazi dugo čekana zanimacija, u kojoj će fantazisti ponovno graditi svoje ekipe i sučeljavati ih sa starim/novim rivalima.

Za one koji ne znaju što je to radi se o vrsti nogometnog menadžera u realnom vremenu. Svaki menadžer (fantazist) ima na raspolaganju određeni budžet, koji može potrošiti na igrače engleske lige, te se bodovanje vrši na osnovu ostvarenih rezultata u stvarnim utakmicama.

Zabavna igra, u svijetu uvelike rasprostranjena, a sve popularnija i kod nas, sa bogatim nagradnim fondom jamči zabavu cijele godine. Uplata po igraču iznosi 80 KM, a cjelokupni iznos ide u nagradni fond. Pored lige imati ćemo i kup, a biti će i par kola koji će biti posebno nagrađeni od strane sponzora.

Sezone počinje sa početkom engleske Premier lige, dakle već u subotu 13.8.2016.

Sve dodatne informacije možete dobiti na našem Facebooku. A prijave u fantasy Starmo ligu su na stranici http://www.fantrax.com/

Starmo liga već postaje tradicionalna i već sedmu godinu zaredom dižu se tenzije i uzbuđenja za vrijeme utakmica engleske lige. Kreirana su već opasna rivalstva, ali svake godine se pojavi neki rookie koji sve iznenadi.

Kopirati
Drag cursor here to close