Završne pripreme

Nogometaši Slobode otputovali u Antalyju

Sport / Flash | 06. 02. 2016. u 19:54 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši tuzlanske Slobode jutros su otputovali iz Sarajevo u Antalyju gdje će od 6. do 20. veljače obaviti završne pripreme uoči nastavka prvenstva.

U popodnevnim satima Tuzlaci su doputovali u poznato tursko ljetovalište, a pred večer će na kompleksu nogometnih terena obaviti prvi trening.

U Tursku su otputovala 23 nogometaša, od kojih su trojica vratari, te članovi stručnog stožera i pomoćno osoblje.

"U Antalyji ćemo se isključivo bazirati na uobličavanju ekipe koji će započeti drugi dio sezone. U ovom trenutku imamo šest-sedam nogometaša koji su iznijeli najveći teret prvog dijela sezone, sada treba zaokružiti kompletnu ekipu. Sigurno je da ćemo na proljeće igrati drugačije, jer ćemo se za svakog protivnika posebno pripremati. U Antaliji ćemo se kroz utakmice s jakim suparnicima najbolje pripremiti za nastavak sezone i odbranu liderske pozicije", izjavio je Nedim Omerović, prvi pomoćnik Husrefa Musemića.

Sloboda je u Antalyji dogovorila odigravanje četiri utakmice. Prva je na rasporedu 10. veljače protiv kazahstanskog Tobola. Tri dana poslije igrat će sa članom danske Super lige Nordsjaellandom iz Faruma. Potom 16. veljače slijedi utakmica s kineskim Dalian Yifangom, dok će 19. veljače odigrati "generalku" sa bjeloruskim Dinamom iz Minska.

Nogometaši se u Tuzlu vraćaju 20. veljače gdje će obaviti posljednje pripreme za nastavak prvenstva, a startat će protiv Borca u Banjoj Luci, 27. veljače.

U Tursku su otputovali: vratarai Kenan Pirić, Mirza Hamzabegović i Azir Muminović, te igrači: Samir Efendić, Ermin Musić, Darko Todorović, Haris Mehmedović, Adnan Salihović, Ivan Kostić, Ibrahim Škahić, Perica Ivetić, Slobodan Lakićević, Amer Ordagić, Nemanja Stjepanović, Elvis Sarić, Damir Mehidić, Omar Pršeš, Mladen Veselinović, Miljan Govedarica, Anes Haurdić, Zajko Zeba, Mersudin Ahmetović i Sulejman Krpić.

U stručnom stožeru su: Husref Musemić, Nedim Omerović, Amir Spahić, trener vratara Mirsad Dedić, kondicijski trener Almir Seferović, fizioterapeuti Samid Sabitović i Alen Altumbabić, te ekonom Semir Salihović.

Kopirati
Drag cursor here to close