Borilački sportovi

Noć gladijatora u Čapljini: Nikola Matić obranio međunarodnu titulu prvaka

Sport / Flash | 08. 05. 2016. u 20:39 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Matić iz Čapljine obranio je međunarodnu titulu prvaka u profi boksu na borilačkom spektaklu ''Noć gladijatora'' u Čapljini, pobjedivši u drugoj rundi Adnana Žilića iz Prijedora.

Sjajni čapljinski borac već u prvoj rundi ''načeo'' je protivnika, a u nastavku borbe iz Žilićevog tabora prekinuli su borbu ubacivanjem ručnika u ring.

''Meč nije bio nimalo lagan, iako sam ga nokautirao s malo više sreće, a očekivao sam i da će meč duže trajati. U prvoj rundi sam primio par malo težih udaraca, no samim tim što sam spreman izdržao sam to dobro. Protivnika sam pogodio dobrom serijom na kraju prve runde, u drugoj rundi sam ga pogodio zadnjim direktom čime sam praktički i završio meč.

On je bio ljut na ekipu iz svog tabora što su prekinuli meč jer je mislio da može nastaviti, ali borac ne može to trezveno ocijeniti. Nokaut može ostaviti teške posljedice, poslije ovakvih nokauta boksači ne smiju boksati po pola godine, što vam samo po sebi govori o ozbiljnosti cijele situacije'', prokomentirao je susret za Bljesak.info Nikola Matić.

I ostala tri čapljinska borca upisala su pobjede na jubilarnoj petnaestoj Noći gladijatora u svom gradu. Mlada nada bh. boksa Ivan Blažević porazio je Jasmin Malbašića iz Zenice, Petar Mrvalj bio je bolji od Adisa Dedovića iz Zenice dok je Marijo Marković slavio nad Sinišom Vladimirovićem iz Niša, kojemu je ovo bila oproštajna borba karijete.

U ostalim borbama večeri Ilija Vidović iz Livna na bodove je pobijedio Amara Husejnovića iz Zenice, Luka Tomić iz Splita na bodove je slavio nad Slađanom Dragišićem iz Niša, Ivan Vladimir (Split) porazio je Nerdina Fejzovića (Zenica) polugom na ruci, Toni Čatipović (Split) na bodove je bio bolji od Predraga Jeftića (Niš), dok je Marino Goleš iz Zadra porazio Emira Islamovića (Tuzla).

Ovaj borilački spektakl, koji je jedan od prepoznatljivijih u regiji, petnaestu godinu zaredom organizirao je Kick boxing klub ''Sensei'' Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close