Noć gladijatora

Nikola Matić obranio međunarodnu titulu prvaka u profi boksu

Sport / Flash | 26. 02. 2017. u 22:42 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Matić iz Čapljine obranio je međunarodnu titulu prvaka u profi boksu na borilačkom spektaklu ''Noć gladijatora'' u Čapljini, pobjedivši u šestoj rundi Adama Kovacha iz Mađarske.

Sjajni čapljinski borac odlično se nosio sa spremnim Mađarom, da bi ga na zadovoljstvo mnogobrojne publike u Čapljini ''dokrajčio'' nokautom u šestoj rundi.

''Bio je jako težak meč, moj protivnik je bio jako spreman, ali ja sam bio spremniji na duže staze, iako je on bio svjetski prvak u kick-boxu. Znao sam da će ovo biti odličan meč. Kovach se nije dao, ima izuzetno brzu prednju ruku, bržu od mene, bio sam fizički jači od njega, iako je razlika na vagi bila samo u 100 grama'', prokomentirao je susret za Bljesak.info Nikola Matić.

Matić je pohvalio i svoje mlade borce iz KBK ''Sensei'' Čapljina.

''Ja sam najveći heroj kad moji borci pobjede, ali ja kad boksam tad ne osjećam ništa, može mene netko udarat koliko hoće, nema straha nema ničega, ali kad je čovjek u kutu umire od straha. Ivanu Falaku je bio ovo prvi meč, i drago mi je da je pobijedio, a za Blaževića sam znao da će pobijediti, kao i Petar Mrvalj i Matija Šimović, a za mlade će se tek čuti ubuduće'', dodao je Matić.

I ostali čapljinski borci upisali su pobjede na šesnaestoj Noći gladijatora u svom gradu.

Ivan Falak bio je bolji od Karla Kovača, dok je Ivan Blažević slavio nad Silviom Budimirom. Matija Šimović pobijedila je Biancu Nađ, dok je Petar Mrvalj upisao pobjedu nad Andorfom Fillom.

Kada su u pitanju ostale borbe, Luka Tomić pobijedio je Rasima Bašića, Argon Preteny nokautom je izborio pobjedu protiv Muhameda Mahmića, a jedini meč koji je završio neriješeno bio je onaj između Ivana Vladimira i Josipa Vidovića.

Ovaj borilački spektakl, koji je jedan od prepoznatljivijih u regiji, šesnaestu godinu zaredom organizirao je Kick boxing klub ''Sensei'' Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close