Mourinho opovrgnuo

Nije bilo nikakvih pregovora o povratku u Real

Sport / Flash | 25. 09. 2016. u 10:53 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sadašnji trener Manchester Uniteda, Portugalac Jose Mourinho, poriče da je u ljeto 2015. godine dobio ponudu za povratak u kraljevski klub.

Mourinho je za vrijeme svog trenerskog rada u Realu osvojio jedno prvenstvo i jedan kup.

U međuvremenu počele su se ponovno objavljivati pikanterije u vezi s Portugalcem, slučajno ili ne - upravo kad se očekuje njegova biografija 'Up Close and Personal', autora Roba Beasleya,

Ova knjiga definitivno će biti bestseler, sudeći po sadržajima koji su procurili prije nego što se za dva tjedna nađe u prodaji.

Već je pisano kako je prgavi trener prijetio Wengeru da će mu "slomiti facu" ili da se Rooneyu obraćao "debeljko", ali sve to debelo zasjenjuje upravo otkrivena, o načinu na koji je Realov predsjednik Florentino Perez molio Mourinha da se vrati na Santiago Bernabeu.

Bez obzira što je njegova gaža u Realu završila neuspjehom i prilično turbulentnim rastankom s Perezom 2013., kada se Mourinho vratio u Chelsea, u knjizi se navodi tekst poruke kojom je predsjednik Reala pokušao namamiti bivšeg trenera natrag prošlog ljeta.

"Volim te i želim da se vratiš kako bi očistio klub i svlačionicu od govana kao što su Casillas, Ramos, Pepe i Marcelo."

Naravno, poznato je da se Mourinho i Casillas nisu podnosili, a u njihovom sukobu, Ramos je stao na stranu potonjeg, kao i spomenuti Brazilci.

Mourinho je kategorički odbio takve navode, tvrdeći da mu Florentino Perez nikad nije prišao i kako je siguran da predsjednik Reala nikad ne bi koristio tako pogrdne riječi u vezi sa spomenutim igračima, prenosi Marca.

U to vrijeme, kad je Roman Abramovič izbacio Mourihna kao trenera Chelsea, počelo ga se 'zapošljavati' u razne klubove, a između ostaloga i u Real, kojem nikako nije uspijevalo parirati Barceloni u Primeri.

Na kraju je Mourihno završio u Manchester Unitedu, gdje ga čeka sličan zadatak kao u Realu - posložiti klub pun zvijezda i velikih nogometnih imena do te razine da se naslov prvaka Engleske ponovno vrati na Old Trafford.

Kopirati
Drag cursor here to close