teška života

Nesvakidašnja sudska kazna za Messijeva brata: Mora trenirati!?

Sport / Flash | 16. 09. 2016. u 12:00 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Problematični brat ponajboljeg svjetskog nogometaša, Matias Messi, dobio je uistinu čudno kaznu od suda u Rosariju.

Stariji Messije brat po odluci suda morat će trenirati nogomet, četiri sata tjedno, u trajanju od godinu dana, kao neku vrstu dobrotvoronog rada.

Ova 'kazna' izrečena mu je zbog ilegalnog posjedovanja oružja.

Pored treninga u lokalnome klubu, sudac Gonzalo Lopez Quintana odredio je ovom problematičnom 34-godišnjaku i novčanu kaznu u visini od 8.000 pezosa, a također ne smije mijenjati svoju boravišnu adresu sve do isteka 'kazne', javlja Marca.

Matias Messi uhićen je prošle jeseni u Rosariju zbog sukoba s policijom, jer nije dao da mu se pretraži automobil.

Policajci su ipak uspjeli pretražiti Messijev automobil u kojem su našli neprijavljen pištolj kalibra 22. Matias je nakon toga pokušao pobjeći, što je dovelo do fizičkog sukoba tijekom kojeg je zadobio posjekotinu iznad oka, dok su dvojica policajaca završila na pregledu u bolnici s ozljedama stopala, odnosno koljena.

Brat Barcelonine zvijezde je uhićen i odveden u policijsku postaju iz koje je pušten nekoliko sati kasnije nakon što je protiv njega podnesena prijava zbog ilegalnog posjedovanja oružja.

To, inače, nije bio prvi incident u kojem se našao Matias Messi. Prije sedam godina je uhićen jer je za pojasom nosio napunjeni pištolj, a tri godine kasnije je preživio oružani napad.

Sudske kazne su u neku ruku hobi za obitelj Messi. Ove godine u srpnju, Lionel i njegov otac Jorge proglašeni su u Barceloni krivim zbog utaje poreza.

Kopirati
Drag cursor here to close