sarajevo open

Neretvi četiri zlata iz Sarajeva

Sport / Flash | 24. 05. 2015. u 13:27 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu mostarski džudaši iz JK Neretva sudjelovali su u Sarajevu na 14. Međunarodnom judo turniru “Sarajevo Open 2015”, sportom protiv droge.

Turnir je održan u Olimpijskoj dvorani “Juan Antonio Samaranch” Zetra, u organizaciji JK Nipon Sarajevo, a okupio je oko 400 natjecatelja iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Srbije.

Mostarski klub “Neretva” je nastupio sa osam natjecatelja, a ukupno je osvojeno šest sjajnih odličja (četiri zlatne i dvije brončane medalje).

U mlađim uzrastima ovaj put bez premca je bio sjajni Hrvoje Knezović u kategoriji +34 kg, gdje je sve svoje protivnike (4) pobijedio sjajno odabranim tehnikama te zauzeo prvo mjesto.

Pored njega za starije pionire nastupili su Vesna Vukoja +63 kg i Srđan Ajvaz-66 kg koji su briljirali, pobijedivši također sve svoje protivnike. Vesna Vukoja je nastupila i za uzrast kadetkinja gdje također nije imala premca te se i tu okitila zlatnom medaljom.

Brončani su bili Korina Džidić u kategoriji -28 kg i Karlo Križanac +42 kg gdje ih je jedan poraz koštao ulaska u finale, ali zauzeli su sjajno treće mjesto.

Trener kluba je jako zadovoljan postignutim, a nakon natjecanja odmor su potražili u Sarajevskom ZOO vrtu“Pionirska dolina” gdje su proveli ostatak dana, priopćeno je iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close