Net Spin

Neretvanska škola badmintona iz Jablanice

Sport / Flash | 08. 11. 2016. u 07:02 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta 'Neretvanska škola badmintona', kojeg realizira Badminton klub "Net Spin" Jablanica uz podršku Federalnog ministarstva kulture i sporta, u ponedjeljak je u Osnovnoj školi 'Suljo Čilić' u Jablanici održan seminar za nastavnike i učenike Osnovnih škola iz HNŽ-a.

Seminaru su prisustvovali nastavnici iz pet škola Hercegovačko-neretvanske županije, od kojih su dvije škole iz Mostara, OŠ 'Blagaj' i OŠ 'Petra Bakule', te OŠ 'Gračac' Prozor-Rama, Prva Osnovna škola Konjic, i OŠ "Suljo Čilić" Jablanica.

Adis Zukić, predsjednik Badminton kluba 'Net Spin' Jablanica, kazao je u izjavi za Fenu kako je cilj projekta da prošire i učine masovnijim taj sport na prostorima HNŽ-a.

- Odabrali smo baš ovaj način, da kroz školske sekcije osnovnih škola proširimo badminton kao sport u HNŽ. Također, u okviru ovoga projekta osnovnim školama, koji su sudionici projekta, donirat ćemo i opremu kako bi kroz sportske sekcije mogli uspješno i kvalitetno raditi sa djecom. Projekt je planiran da se realizira do mjeseca svibnja, iduće godine, a većina aktivnosti biti će realizirana do nove godine. Naravno, u tome periodu nastavnici će aktivno nastaviti raditi sa djecom, a planirano je i organiziranje natjecanja, u skladu sa sredstvima koja imamo na raspolaganju - kazao je Zukić.

Kopirati
Drag cursor here to close