Karate

Neretva odnijela pregršt medalja s Kupa Jadrana

Sport / Flash | 24. 03. 2014. u 21:38 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je SKK Neretva, pod palicom trenera Miroslava Klepića, nastupila na karate turniru Kup Jadrana 2014, u organizaciji KK Sokol Split.

Kup Jadrana upriličio je borbe i seniorima, svi seniori koji su nastupili pod grbom Neretve, popeli su se na postolje.

U konkurenciji seniorke open nastupile su Iva Klepić i Marija Sušac, te su podijelile treće mjesto. U konkurenciji muškaraca seniori open drugo mjesto zauzeo je Mateo Ćavar, a treće Ivan Klepić.

Za juniore nastupili su braća Marin Brkić, koji je uzeo zlato u kategoriji do 68 kg, i Veselko Brkić, koji se u kategoriji do 76 kg za svoj 17. rođendan počastio zlatom. Juniorke Matea Miličević i Robin Medić dijelile su tešku kategoriju, preko 59 kg. Obje su se popele na postolje. Matea Miličević je uzela treće mjesto, a Robin Medić drugo.

U konkurenciji kadeta jedinu medalju uzeli su Nikola Miličević i Pero Vujević koji su bili brončani. U konkurenciji mlađih kadeta Iris Ćorić i Stela Brkić uzele su neizbježno zlato, a njihov kolega Ante Matić bio je srebrni.

Među najmlađima uspjeha nije falilo. Zlatne su bile Ivona Ćorić i Rebecca Primorac, a Bruna Ćorić brončana. Malena i jedina katašica Nina Grubišić bila je brončana.

Kopirati
Drag cursor here to close