#CRO

Neka Eiffelov toranj svijetli hrvatskim bojama

Sport / Flash | 17. 06. 2016. u 06:50 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak točno u ponoć krenula je famozna bitka za Eiffelov toranj, u kojoj nogometni navijači reprezentacija sudionica Europskog prvenstva svojom aktivnošću na društvenim mrežama mogu izvojevati da simbol Pariza i cijele Francuske na jednu večer bude osvijetljen u bojama njihove nacionalne zastave.

Želite li da slavni toranj u petak navečer bude presvučen u crven-bijelu-plavu varijantu, na Facebooku, Twitteru i Instagramu trebali biste upisivati hashtag #CRO.

Za 'ludilo' koje je opilo sve sudionice Europskog prvenstva kriva je kampanja francuskog telekom operatera Orange, Uefe i Grada Pariza nazvana Show Your Support, a koja poziva navijače da pokažu svoju pripadnost reprezentaciji na društvenim mrežama.

Orange, naime, mjeri navijačku podršku reprezentacijama na društvenim mrežama na dan utakmice, a ona reprezentacija koja skupi najviše hashtagova imat će tu čast da Eiffelov toranj na kraju dana svijetli u njihovim nacionalnim bojama.

'Poslušat ćemo želje navijača koji pokažu najviše strasti na društvenim mrežama na dan kada njihova momčad igra te ćemo onu koja je skupila najviše potpore nagraditi obasjanim Eiffelovim tornjem u nacionalnim im bojama', objasnili su u Orangeu.

Koliko su fanovi Vatrenih bili uspješni bit će vidljivo u Parizu u petak u 21:30.

Kopirati
Drag cursor here to close