Primamljivo

Ne propustite sjajnu priliku - Wwin bonus dobrodošlice

Novac ostvaren Free SPINOVIMA odmah prelazi na KEŠ račun.
Sport / Flash | 02. 03. 2023. u 19:33 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

WWin je spremio primamljiv BONUS DOBRODOŠLICE za nove korisnike. Svi novi korisnici od Wwin.com kladionice na poklon dobijaju 200% BONUSA + 200 besplatnih SPINOVA na prvi depozit.

Novac ostvaren Free SPINOVIMA odmah prelazi na KEŠ račun.

Kladi se na bilo koji sportski događaj uživo i ostvari cashback. Zvuči odlično, zar ne? Promocija traje 7 dana uz kontinuirano ponavljanje (srijeda 18.01h / srijeda 18.00h).

Nakon što se registrujete na Wwin obavezno iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi. Wwin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju.

Uz to, nije nemoguće da vrlo brzo dobijemo i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live omogućeni su dobitci od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke, jer nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom.

Foto: PR / Wwin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju

Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

Jedino je logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama. Time se Wwin još davno svrstao, pa čak i uložio u najviše klubova, uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša.

Uz KK BORAC gdje je WWin naslovni sponzor, sada je tu i MRK Iskra WWin iz Bugojna. Kad je riječ o malom nogometu, uz MNK Hercegovina, tu je KMF Leotar iz Trebinja.

Kopirati
Drag cursor here to close