katalonski derbi

Navijači Espanyola poslali zanimljivu poruku Barci

Sport / Flash | 29. 04. 2017. u 11:48 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo nekoliko sati pred početak katalonskog derbija između Espanyola i Barcelone na stadionu Cornellà-El Prat, navijači kluba koji će u ovom slučaju biti domaćin ''gostima'' s Camp Noua, pokazali su svoj plakat za ovaj iznimno važan susret.

Espanoyol će pokušati učiniti sve da Barcelona ne osvoji tri boda, te da tako plavo-bijeli pomognu svome savezniku Realu.

Na transparentu navijača Espanola dvije ruke drže klupski dres, s tekstom ispod "Demà, recordin allò que importa. Mañana, recuerden lo importante. Tomorrow, remember what is important".

Ova poruka, nema dvojbi, želi poručiti igračima Espanyola da ne zaborave koliko je ova utakmica važna, a igračima i navijačima Barcelone želi kazati da ne zaborave ono što je bitno.

Naravno, ovaj navijački transparent izravno je inspiriran Messijevom proslavom 500. gola u dresu Blaugrane, kada je šokiranim navijačima Reala pokazao desetku i svoje ime nakon što je postigao odlučujući zgoditak za 3:2.

Poruka koju su navijači Espanyola na ovaj način lansirali, izazvala je žestoku raspravu na Twitteru i drugim socijalnim mrežama, ali nogomet večeras zasigurno neće ostati u sjeni navijačkih rasprava i svađa. Za Barcelonu je važno pobjeđivati, a za Espanyopl je presudno da ne izgube u gradskome derbiju. Čime bi bio postignut i onaj drugi cilj - pomoći Realu u osvajanju naslova prvaka.

Utakmica na el Pratu počinje u 20 sati i 45 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close