UFC 196

Nate Diaz 'ugušio' McGregora; Miesha Tate Holly Holm

Sport / Flash | 06. 03. 2016. u 10:47 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nate Diaz porazio je Conora McGregora u glavnoj borbi večeri sjajnog UFC 196 u Las Vegasu gušenjem na kraju druge runde! Aktualni prvak perolake kategorije pao je u svom debiju u velteru nakon što je Diaz uskočio umjesto prvaka lake kategorije Rafaela Dos Anjosa s kojim se Irac trebao boriti za drugi pojas.

Borba Conora McGregora i Natea Diaza bila je sve ono čemu su se fanovi nadali, jedino je krajnji ishod iznenadio cijeli svijet, posebno ako se zna da je Nate Diaz borbu prihvatio samo deset dana prije održavanja, prenosi Fightsite.hr.

Nate Diaz gets the huge upset victory over Conor McGregor at #UFC196

Posted by UFC on Saturday, 5 March 2016

Miesha Tate je nova prvakinja UFC-ove bantam kategorije, tek treća vlasnica tog pojasa nakon Ronde Rousey, od koje je gubila, i Holly Holm, koju je jutros ugušila na sjajnom UFC 196.

Miesha Tate pokvarila je planove mnogima i porazila Holm koja nije uspjela obraniti pojas u prvom pokušaju. Holm je domirala u stand-upu, ali Tate je strpljivo čekala pravu priliku za rušenje i nakon nekoliko neuspjelih pokušaja u petoj rundi uspjela doći do pobjede gušenjem.

Miesha Tate submits Holly Holm and becomes the women's bantamweight champion!

Posted by UFC on Saturday, 5 March 2016
Kopirati
Drag cursor here to close