do 12 što uhvatiš...

Nasri: Pep Guardiola zabranjuje seks iza ponoći

Sport / Flash | 16. 11. 2016. u 11:45 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener ManCityja Pep Guardiola nadaleko je poznat po ljubavi prema perfekciji, a kako bi joj se što više približio, gotovo da ne bira metode.

Njegov bivši igrač Samir Nasri, koji od ove sezone nastupa za Sevillu, kazao je za francuski list L'Equipe kako je Guardiola po svome dolasku u klub brisao mnoge namirnice s jelovnika igrača, ali kako to ipak nije najveća 'šega' s ovim slavnim Kataloncem.

Naime, Guardiola svim silama nastoji utjecati na privatni život nogometaša, njihove navike i dnevni raspored, sve s ciljem da ih učini boljima.

"Rekao je, kad imate slobodan dan, onda seks treba prakticirati samo do ponoći, jer je spavanje jako važno", kaže Nasri o Guardiolinim 'kućnim čarolijama'.

Kako bi im to potkrijepio, spomenuo je navodne primjere Messija i Lewandowskog, koje je ranije trenirao.

"Rekao je, tako se on odnosio i prema Messiju, koji kasnije više nije imao ozljeda mišića. Lewandowskog je prvo posjeo na klupu, dok ovaj nije shvatio neke stvari", kaže dalje francuski nogometaš.

Drugim riječima, kad je Messi 'izbacio' seks nakon ponoći, ozljede mišića su nestale, a Lewandowski je zbog 'nestašluka' u sitne sate morao na klupu za pričuve!?

Pep Guardiola u ponoć svira povečerje

Nasri se sada osjeća oslobođenim, iako ga je Guardiola stavio na transfer listu zbog prekomjerne težine.

"Ako imaš 2,5 kilograma više u odnosu na idealnu težinu, nije ti dozvoljeno trenirati u Guardiolinome timu. Imao sam dosta sukoba s njim i sumnjao sam u njega, ali na koncu sam shvatio kako je on trener na maksimalnoj razini", kaže Nasri.

U Sevilli, u koju je stigao na posudbu, osjeća se sretno. Vjerojatno je njegovome igračkom osvješćenju doprinio i sam Guardiola svojim čvrstim stavovima glede discipline.

Kopirati
Drag cursor here to close