Red Bull Crashed Ice

Napeto i žestoko na zaleđenoj stazi u SAD

Sport / Flash | 07. 02. 2017. u 13:13 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amerikanac Cameron Naasz prešao je u vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Red Bull Crashed Ice nakon što je na domaćem ledu Minesote uspio doći do četvrtog postolja zaredom nakon dramatične završnice u kojoj je prvi put u karijeri pobjedu odnio Kanađanin Dean Moriarity.

Brojna publika koja se okupila ispred Saint Paul katedrale uživala je u najboljim potezima svjetske klizačke elite koja je na četvrtoj postaji sezone donijela dodatnu neizvjesnost u prvenstvo.

Austrijanac Marco Dallago osvojio je drugo mjesto, dok je branitelj titule prvaka Naasz završio treći usprkos prilično žestokom udaru u zid.

U ženskoj konkurenciji slavlje je pripalo Kanađanki Myriam Trepanier.

Inače, Moriarity je na tlu SAD postao šesti različiti pobjednik "ledenog downhill prvenstva" nakon sjajne vožnje pod velikim pritiskom na 340 metara dugoj stazi.

Cijela utrka je uživo prikazana na Red Bull TV, a ako želite uživati u majstorijama najbržih klizača svijeta, reprizu možete pogledati na ovom linku.

Najbrži klizači svijeta se nakon SAD sele u kanadsku Ottawu na veliko finale koje je na programu 3. i 4. ožujka.

Red Bull TV će i ovu utrku prenositi uživo te stoga preporuka da ponovo budete uz svoje mobilne uređaje, male i velike ekrane.

Kopirati
Drag cursor here to close