Izvrsni uvjeti

Najbolji hrvatski skifist priprema se na Ramskom jezeru

Sport / Flash | 04. 07. 2015. u 10:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi Svjetski kup u talijanskom Vareseu i četiri teške utrke u tri dana iscjedili su iz Damira Martina većinu snage.

Nije još ni bio došao „na svoje“ nakon Europskog prvenstva na kojem je osvojio zlato, a u Vareseu su ga čekali apsolutno svi najbolji u samcu. Bez obzira na to što u Vareseu nije bio u najboljem izdanju, izborio je A-finale, što najbolje govori koliki potencijal ima, piše Rama-Prozor.info.

Rezultat za respekt, ali on zna da vrijedi više, on želi više i zato nije bio baš lud od sreće zbog šestog mjesta. Neposredno nakon Varesea ostalo je i otvoreno hoće li nastupiti na trećem Svjetskom kupu koji je na rasporedu od 10. do 12. srpnja, a odluka je i dalje u sferi - možda da, možda ne.

''Nismo još odlučili. Pripremam se kao da ću veslati u Luzernu, ali pričekat ćemo još malo sa konačnom odlukom'', ističe.

Martin u društvu sestara Miliošević u ženskom dvojcu „bez“ i mlađih seniora Plišića i Samardžića od petka trenira na Ramskom jezeru.

Treniranje na Ramskom jezeru

Posted by www.rama-prozor.info on Saturday, July 4, 2015

''Ovdje je fantastično za pripreme'', napominje, no, Martinu nije sve počelo idilično.... ''Pokupio sam neku virozu, malo me izmučila, ali sad sam dobro'', govori Martin.

Do nedjelje će ostati na Ramskom jezeru, a potom slijede treninzi na zagrebačkom Jarunu, piše Rama-Prozor.info.

I odluka hoće li nastupiti u Luzernu ili će propustiti trći Svjetski kup i pripremati se za najvći ispit sezone-Svjetsko prvenstvo u Francuskoj koje je i kvalifikacijsko za Olimpijske igre u Riju.

Kopirati
Drag cursor here to close