Hajduk čeka kaznu

Na gostoprimstvo navijači Hajduka uzvratili paležom, krađom i tučnjavom

Sport / Flash | 21. 08. 2015. u 08:12 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počelo je lijepo, navijači Hajduka dobili su zahvaljujući pomoći čeških kolega više od predviđenih 550 ulaznica za utakmicu Slovana i Hajduka, prije utakmice su u Liberecu priredili korteo, svojevrsnu procesiju navijača po gradskim ulicama.

S obzirom da su im prijatelji iz Češke kupili ulaznice na svoja imena, pa bi domaći i gostujući simpatizeri bili izmiješani, organizator susreta mogao ih je ne pustiti na stadion, ili raditi druge probleme, ali i organizator im je izašao u susret, pustivši više od predviđenog broja na tribinu s Torcidom.

No, u samoj završnici utakmice češko gostoprimstvo je palo u vodu, Torcida je zapalila baklje, a zabilježeno je i nekoliko sukoba sa zaštitarima i policijom. Vatrogasci su s ruba terena zalijevali upaljene baklje, a Hajduk, koji je ionako pod povećalom upravo zbog pirotehnike, sada će sigurno dobiti još veću kaznu.

Osim problema na stadionu, doznaje se da su gostujući navijači bakljama zapalili i fasadu jedne zgrade u centru grada, a počinili su i dvije krađe, na benzinskoj postaji i u jednom shoping centru, i to na način da je oba puta veći broj navijača ušao u dućan i priskrbio sebi veće količine piva - bez plaćanja.

Kopirati
Drag cursor here to close