20. rujna

Musclemania dolazi u Mostar: 1. balkansko prvenstvo u natural bodybuildingu i fitnessu

Sport / Flash | 12. 09. 2014. u 19:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar 20. rujna bit će domaćin prvog balkanskog prvenstva u natural bodybuildingu i fitnessu koje se organizira u okrlilju Musclemania federacije.

Ovo je prvi put da se u našoj zemlji organizira ovakvo natjecanje, te je ovo idealna prilika za sve one koji sebe ne vide u "modernom" bodybuildingu.

"Ovog natjecanja kod nas iduće godine neće biti. Iduće godine ovo balkansko prvenstvo u natural bodybuildingu će biti organizirano u Bugarskoj ili Turskoj, tako da je ovo jedinstvena prilika jer je na domaćem terenu", rekao je Adis Jakić za portal Bodybuildingbih.comkoji je izabran za promotera Musclemania federacije za Balkan.

Osim toga Adis je u ovoj federaciji ostavio itekako traga osvojivši titulu prvaka Europe u kategoriji fitness model 2011. godine, a isti uspjeh je ostvario i naredne 2012. obranivši titulu europskog prvaka.
 

Također u 2011. godini nastupio je i na svjetskom prvenstvu u istoj kategoriji gdje je osvojio treće mjesto, a u 2012. godini okušao se i u kategoriji natural bodybuilding na europskom prvenstvu gdje je osvojio prvo mjesto. Spomenimo i 11. mjesto 2012. na svjetskom prvenstvu - kategorija fitness model, te 5. mjesto 2013. na europskom prvenstvu - physique kategorija.

Natjecatelji će biti raspoređeni u bodybuilding, fitness model i physique kategoriji. Recimo i to da će pobjednici ovog balkanskog prvenstva nastupiti kao "Team Balkan" na europskom prvenstvu koje će biti održano u Barceloni.

"Ovo natjecanje je za početnike, tako da se svako može prijaviti", dodao je Adis za kraj.

Kopirati
Drag cursor here to close