Nakon otkaza Renfroea

Mulaomerović: Neću zvati nove igrače

Sport / Flash | 03. 08. 2016. u 06:41 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripremama košarkaške reprezentacije BiH za kvalifikacije za Eurobasket u Tuzli se priključio i iskusni play Nemanja Gordić.

Izborniku Damiru Mulaomeroviću 'laknulo' je nakon obavijesti da je Amerikanac Alex Renfroe otkazao dolazak na pripreme.

“Neću zvati nove igrače, ovdje su najbolji. Čekamo još Mirzu Teletovića i bit ćemo kompletni. Potez Renfroa nije korektan, ali tko neće s nama, ne mora. Ne želim se baviti time. Došao je Gordić, imam puno povjerenje u Adija Zahiragića i mladog Amara Gegića, koji je budućnost naše košarke”, izjavio je Mulaomerović za Fenu.

Nakon Gordića, treninzima se priključio i Emir Sulejmanović, koji je minulih dana pauzirao zbog zdravstvenih problema, a predviđeno je da reprezentativci danas obave još dva treninga.

“U četvrtak, rano ujutro, odlazimo u Sloveniju na dvodnevni turnir. U petak igramo s Belgijom, a u subotu s pobjednikom iz susreta Slovenija - Portugal. Nakon toga selimo u Sveti Martin na Dravi, gdje će nam se priključiti Mirza Teletović i gdje ćemo obaviti glavne pripreme. Tamo ću odrediti spisak od 12 igrača koji će igrati u kvalifikacijama”, zaključio je Mulaomerović.

Kopirati
Drag cursor here to close