Red i rad

Mostarski Dragonsi doveli 'pojačanje'

Upis novih članova i treninzi za novu sezonu u nogometu počinju polovinom kolovoza, dok karate sekcija starta petnaestak dana kasnije.
Sport / Flash | 05. 08. 2019. u 07:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska Sportska asocijacija 'Dragons' svakodnevno podiže kvalitetu u svim segmentima svoga rada, a veliki broj noviteta pripremaju tijekom ljetnog raspusta. Agilna Uprava 'Zmajeva' u ljetnom periodu radi na projektima vezanim za sekcije u nogometu, karateu i streljaštvu, ali i one vezane za infrastrukturu.

Pored radova na renoviranju dvorane za karate, desetak dana prije početka treninga dogovorena je suradnja sa legendom bh. nogometa, nekadašnjim kapetanom FK Velež, Adisom Obadom. Tako je trenerski kadar koji su činili profesori sporta i vlasnici UEFA licence, Elvir Tabaković i Muhamed Kajan, pojačan sa popularnim Acom.

Ambiciozni planovi 'Zmajeva' su se svidjeli legendarnom napadaču Lokomotive, Veleža, Oberhauzena i Željezničara i pristao je da bude voditelj nogometne sekcije i učitelj novim talentima sa Neretve o kojim ćemo sigurno čitati u narednom periodu.

Upis novih članova i treninzi za novu sezonu u nogometu počinju polovinom kolovoza, dok karate sekcija starta petnaestak dana kasnije. Pored karatea i nogometa u narednih nekoliko mjeseci će sa treniranjem krenuti i članovi sekcije u sportskom streljaštvu.

Kopirati
Drag cursor here to close