Ragbi klub

Mostar: Započinje besplatni sportski kamp za osnovnoškolce

Cilj ovakvog događaja je, navode organizatori, poticanje djece za bavljenje sportom.
Sport / Flash | 15. 07. 2019. u 16:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kamp za djecu uzrasta ispod 14 godina započet će u srijedu, 17. srpnja, s početkom u 19.30 sati, na ragbi terenu u mostarskom naselju Raštani.

Kamp će voditi licencirani treneri RK Herceg, a biti će koncipiran za uvježbavanje osnovnih motoričkih vježbi i poticanje sportskih aktivnosti kod djece. Održavat će se svake srijede od 19.30 sati.

Cilj ovakvog događaja je, navode organizatori, poticanje djece za bavljenje sportom.

Foto: PR / Teren ragbi kluba Herceg

''Kamp nema komercijalnu svrhu, već mu je za cilj poticanje zdravih sportskih navika djece, a koje su danas ograničene smanjenim brojem travnatih površina u gradu. Teren u Raštanima, sa novim travnjakom, nudi uvjete za razvoj djece kroz sport i relaksaciju u izvangradskom ambijentu'', tvrde organizatori iz ragbi kluba Herceg.

Pored kampa za djecu do 14 godina, održati će se i opća sportska akademija za djecu uzrasta do 8 godina gdje će učiti osnovne vježbe motorike, pravilnih sportskih pokreta i navika kroz vježbe i igru u ovom prirodnom okruženju.

Roditelji su, tvrde, također dobrodošli upoznati se ovim konceptom aktivnosti na otvorenom kroz igru i moto ''sport kao što je nekada bio'', priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close