Trening

Mostar: Školi nogometa odazvalo se oko 100 djece

Sport / Flash | 23. 07. 2016. u 11:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Sportsko - rekreativnom centru 'Kantarevac' tijekom subote održan je sportski događaj 'Đir po BiH - football no limits'. Događaj je upriličen za mlade polaznike nogometnih škola s područja Mostara.

Domaćini ovom događaju u Mostaru bili su Sportski savez i Sportska akademija 'Mali most', a mini škola nogometa do sada je upriličena u Bosanskoj Krupi, Bosanskom Novom, Banja Luci i Sarajevu.

Mini školi nogometa na 'Kantarevcu' prisustvovalo je oko 100 djece.

Inače, grupa volontera iz humanitarnih organizacija iz Milana (Italije) IPSIA i USACLI iz Milana (Italija) u suradnji sa Calcioshop i dugogodišnjim prijateljima i partnerima u Bosni i Hercegovini u preko deset godina suradnje organizirali su sportske kampove, vršili edukaciju sportskih radnika, pravili sportske objekte, dovodili djecu iz drugih krajeva BiH u višednevne sportske kampove u Bosanskoj Krupi, vodili djecu i trenere u višednevne posjete i turnire u Milanu i San Siru, organizirali sportske kampove i seminare u Milanu, bili partneri drugim organizacijama u sportskim projektima za djecu i još mnogo toga.

U ovoj godini cilj organizatora je da u pet gradova u BiH okupi od 600-800 dječaka i djevojčica i da im u radu sa njima pokloni lijepe sportske trenutke, zabavu i druženje.

Kopirati
Drag cursor here to close