Trenerska klinika

Mostar okuplja eminentne europske i svjetske trenere

Riječ je o košarkaškom seminaru na kojem će sudjelovati eminentni europski i svjetski treneri te bivši izbornici Hrvatske i BiH,
Sport / Flash | 22. 05. 2023. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenerska klinika Mostar bit će otvorena u subotu, 3. lipnja s početkom u 11 sati i 15 minuta u dvorani Bijeli brijeg.

Riječ je o košarkaškom seminaru na kojem će sudjelovati eminentni europski i svjetski treneri izbornik reprezentacije Poljske, te trener Bešiktaša Igor Miličić, Zvezdan Mitrović  (Asvel, Monaco, reprezentacija Crne Gore), Mile Karakaš Unics, Split, mlada reprezentacije Hrvatske, te Ilija Omrčen  (Ulmova Orange Academy, jedna od najboljih europskih akademija za mlade, najavili su voditelji projekta.

Kako su naveli, na otvaranju se očekuje dolazak gradonačelnika Mostara Marija Kordića, ministra obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a Rašida Hadžovića, dekana FPMOZ-a SUM Marina Ćorluke, dekana Nastavničkog fakulteta Univerziteta 'Džemal Bijedić' Ekrema Čolakhodžića te velikog broja gostiju iz svijeta sporta, obrazovanja i kulture.

Medijima će biti dostupni predavači i voditelji klinike za izjave, a snimatelji mogu zabilježiti video i foto materijal do 11 sati i 45 minuta.

Sav materijal nakon Trenerske klinike bit će dostupan na zahtjev putem emaila dva sata nakon završetka klinike, navodi se u najavi.

Kopirati
Drag cursor here to close