Odbojka

Mostar bolji od Čapljine u hercegovačkom derbiju

Sport / Flash | 13. 12. 2015. u 20:28 D.Z.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbojkašice Mostara slavile su u hercegovačkom derbiju protiv Čapljine s minimalnih 3:2, podijelivši tako bodove sa domaćom ekipom.

Više od 300 gledatelja uživalo je u odličnoj odbojkaškoj predstavi kojom je završen jesenski dio najvišeg federalnog ranga natjecanja za odbojkašice.

Obje ekipe odlično su započele utakmicu, no zahvaljujući iskustvu Mostarke su u prvom setu slavile sa 28:26, da bi drugi set ekipa Čapljine osvojila u svoju korist rezultatom 26.24.

U trećem setu Čapljina nastavlja dobru igru i osvaja rezultat rezultatom 25:21, a ovaj set obilježio je crveni karton trenera Darke Drmaća, nakon čega je isti nastavio s nesportskim ponašanjem pa je isključen.

Unatoč tomu što su bile bez trenera, Mostarke su uvjerljivo slavile u četvrtom setu rezultatom 25:10 i tako izborile peti set, u kojemu su slavile sa 15:10.

Mostarke su tijekom jesenskog dijela prvenstva odličnim igrama izborile drugo mjesto na ljestvici, dok ih na trećem mjestu prati Čapljina, kojoj je ovo povijesni uspjeh u ženskoj klupskoj odbojci, dok se treći predstavnik Hercegovine, Široki Brijeg, koji je danas s 3:1 slavio protiv Igmana, nalazi na petom mjestu.

Kopirati
Drag cursor here to close