#ZrinjskiTeTreba

MOST-ovac Grmoja, pop i fratar pružili podršku Zrinjskom

Sport / Flash | 27. 05. 2017. u 15:33 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se utakmice odluke u Mostaru između Zrinjskog i Slobode približava, situacija u gradu je sve uzavrelija.

Nakon ogromne podrške iz svih krajeva svijeta, bilo sportskih kolektiva ili pojedinaca, današnje tri poruke podrške iskaču iz mase.

Naime, bezrezervnu podršku Zrinjskom je uputio MOST Nezavisnih lista na čelu s Nikolom Grmojom, političkim tajnikom.

Velika povezanost Metkovaca i Mostaraca je javna tajna, a poruke podrške su već izrazili brojnim transparentima po gradu i čestitkama.

Prema nekim informacijama na nedjeljnoj bi utakmici sezone mogao prisustvovati i jedan od, sada već sigurno, najpoznatijih mostarskih studenata - Božo Petrov koji je iz privatnih razloga ovaj vikend u Mostaru.

Simpatičnu poruku na ćirilici je uputio i mostarski paroh Radivoje Krulj koji je mostarskoj, a i široj javnosti poznat kao čovjek blizak sportu i dijalogu.

Pop Krulj je u već nekoliko navrata izražavao potpunu podršku Veležu u najgorim trenucima, a nerijetko je viđen i na stadionu Pod Bijelim brijegom te sigurno jedan od onih koji ima zasluge za eventualnu titulu koju bi Mostar mogao slaviti u nedjelju.

Paroh Radivoje je uz sveprisutnu euforiju, vjernike pozvao ipak prvo na liturgiju.

Pomalo kaotična virtualna situacija nije mogla zaobići ni katolički kler. Fra Antonio Šakota je izrazio podršku na jedan jako simpatičan način s porukom "Svi na misu u nedjelju... Ima ih nekoliko do podne... Isus te treba... A u 17h...".

HŠK Zrinjski je na jasan način podržao i bogoslov Mate Pehar, brat Mile Pehara, dugogodišnjeg igrača koji je ponikao u Zrinjskom.


Kopirati
Drag cursor here to close