miroslav mican kordić

Mladići Zrinjskog osvojili turnir, pobijedili Velež u finalu

Sport / Flash | 11. 06. 2016. u 17:29 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski odigran 11. memorijalni Turnir ''Miroslav Mican Kordić'', koji već tradicionalno okuplja mlade nogometaše.

Na otvaranju turnira prisutnima se obratio Franjo Džidić iz omladinske škole HŠK Zrinjski, a čast da izvede početni udarac na turniru pripala je unuku pokojnog Miroslava Kordića.

Na turniru su sudjelovale četiri ekipe, uz domaćina HŠK Zrinjski Mostar još su sudjelovali FK Velež Mostar, HNK Stolac i HNK Tomislav Tomislavgrad.

Turnir je osvojila ekipa Zrinjskog koja je s 3:0 u finalu svladala Velež. Strijelci za HŠK Zrinjski bili su Mateo Božić s dva pogotka i Marin Đordan. Treće mjesto osvojila je ekipa HNK Tomislav koja je nakon jedanaesteraca svladala HNK Stolac. U regularnom dijelu bilo je 2:2.

U polufinalu je Zrinjski s 4:2 svladao Stolac. Strijelci za pobjednike bili su Lovro Kordić, Mateo Božić, Kristijan Stanić i Antonio Raguž dok su strijelci za HNK Stolac bili Mirko Marić i Matej Šutalo.

U drugoj utakmici turnira FK Velež bio je bolji od HNK Tomislav rezultatom 3:0. Strijelci za FK Velež bili su Iris Mandžuka sa dva gola i Mrgan Maid.

Nagradu za najboljeg strijelca, a ujedno i najboljeg igrača turnira osvojio je Mateo Božić član HŠK Zrinjski. Najbolji vratar turnira je Marin Butigan član HŠK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close