Nogomet

Mladi turnirom u Počitelju poručili: ''STOP drogi i ostalim porocima zla''

Organizator turnira je sportsko udruženje ‘Trešnjevka’ u suradnji sa Medžlisom islamske zajednice Čapljina
Sport / Flash | 24. 09. 2018. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na igralištu osnovne škole Počitelj održan je drugi po redu malonogometni turnir pod nazivom “STOP drogi i ostalim porocima zla’’.

Organizator turnira je sportsko udruženje ‘Trešnjevka’ u suradnji sa Medžlisom islamske zajednice Čapljina, a pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije te općine Čapljina.

Ipak, glavna uloga na ovom turniru, priopćili su organizatori, pripala je djeci iz MK ‘Višići’, MK ‘Čapljina’. MK ‘Rečice’, MK ‘Opličići’ i SU ‘Trešnjevka’. Pehar pobjednika ovog turnira pripao je ekipi MK 'Rečice' dok je peharom za ''fair play'' nagrađena ekipa MK 'Čapljina'.

''Ponosni smo kada vidimo ovoliki broj dječaka željnih druženja i sportskog nadmetanja. Droga je zlo novog doba kojim su pogođeni prije svega mladih ljudi, a naš je cilj ovim projektom potaknuti zdrave životne navike prije svega kod djece'', rekao je predsjednik sportskog udruženja 'Trešnjevka' Dževad Boškailo, obrativši se prisutnima u ime organizatora.

Kako navode organizatori, ovaj turnir samo je jedna u nizu planskih aktivnosti koje provodi sportska udruga 'Trešnjevka' i svakako da će ih, tvrde, u skorijoj budućnosti biti još i više.

Kopirati
Drag cursor here to close