Pride

Mirko spustio Silvi

Sport / Flash | 19. 07. 2016. u 21:24 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mirko Filipović je večeras gostovao u Dnevniku Nove TV u kojem je objasnio zašto je odlučio reaktivirati svoju karijeru.

Podsjećamo, popularni Cro Cop će se vratiti borilačkim sportovima u Japanu, pod okriljem japanske promocije Rizin. 25. rujna na rasporedu je prvi krug, 29.12. je četvrtfinale, a 31.12. polufinale i finale, ako uspijem doći do tamo, naravno.

"Presudio je poziv iz Pridea...Stvarno sam mislio da se neću nikada vratiti, ali zaintrigirao me taj poziv, mogućnost da se ponovno borim u Saitama Areni...'

Potom je Cro Cop objasnio kakva je situacija s njegovim zdravstvenim stanjem...

"Onima koji se ne bave nekim sportom je to teško objasniti, no mene ništa ne boli dok treniram. Onda se zagrijam i budem u svom modu i stvarno mogu odraditi puni trening bez problema. Navečer kad ležim u krevetu koljeno mi vibrira, ali dok treniram ne boli ništa".

Konkurencija na turniru bit će izuzetno jaka. Između ostalih, tamo će biti i Wanderlei Silva kojeg je susreo u Japanu i koji mu je poručio da će ga prebiti. Silva će propustiti event u rujnu zbog prometne nesreće, ali bi se trebao priključiti u kasnijoj fazi turnira, prenose Sportske novosti.

"U Japanu smo se bili sreli pa me čovjek izgrlio, skoro izljubio, a onda je pred novinarima rekao da će me razbiti. Nisam mogao vjerovati da je to isti čovjek. Ili kao veliki profesionalac pumpa atmosferu ili su posljedice prometne nesreće puno teže nego što se mislilo. Činilo se da mu je stradalo samo rame, no čini se da je i glava u pitanju".

Na kraju je Filipović komentirao je li moguć uzvrat protiv velikog Fjodora Emelianenka.

"Nisam razmišljao o revanšu s Fjodorom i ne ovisi o meni".

Kopirati
Drag cursor here to close