Srpski trener

Mihajlović: Kada sam otišao u Međugorje, plakao sam kao dijete

U istom razgovoru otkrio je i neke detalje iz privatnog života.
Sport / Flash | 21. 02. 2019. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Agencije / Siniša Mihajlović

''Kad sam prvi put otišao u Međugorje, počeo sam plakati kao dijete, nisam mogao zaustaviti suze. Osjetio sam se jačim i više čovjekom nego ikad u životu'', kazao je u razgovoru za Gazettu dello Sport Siniša Mihajlović, srpski trener na klupi Bologne, piše Blic

U istom razgovoru otkrio je i neke detalje iz privatnog života.

"Ja sam sretan čovjek i otac šestero djece. Najstarijeg sina Marka dobio sam kad sam došao igrati u Rimu, a onda mi je supruga Arijana podarila pet dragulja. Oni su moja snaga i zaslužni su za sve lijepo što mi se dogodilo u životu. Najviše vremena sam proveo s najmlađim Nikolasom. Tada sam već završio igračku karijeru i mogao sam se posvetiti roditeljskim dužnostima. Međutim, vrijeme leti. Sada ni on ne želi potrčati mi u zagrljaj kad ga čekam ispred škole, kaže da mu je neugodno", priča Mihajlović.

Otkrio je i da je prije više od godinu dana čekao rođenje šestog djeteta s Arijanom, ali je trudnoća prekinuta.

"Imati dijete s 50 godina je kao da ponovno počinjete život. Moja žena pati zbog toga, znam to, vidim... Vidim da smo možda imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dijete bio izazov vremena. Ali prije nego što zaspiš, misli o tome su uvijek tu", tvrdi trener, piše Blic.

Siniša je pričao i o ožiljcima koje je na njega ostavio rat u bivšoj SFRJ.

Kopirati
Drag cursor here to close