tri kruga oko stola

Messi odbio početnu ponudu za produženje ugovora s Barcom

Sport / Flash | 05. 05. 2017. u 21:30 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se kako je Lionel Messi odbio polaznu ponudu Barcelone za sklapanje novog ugovora i ostanak na Camp Nou, a radi se o 30 do 35 milijuna eura po sezoni.

Njegov aktualni ugovor traje do lipnja 2018., a već duže vrijeme vode se razgovori između Messijeva oca Jorgea, koji ga zastupa, i katalonskog kluba.

Smatra se ipak kako će ugovor biti sklopljen, unatoč odbijanju prve ponude.

Naime, od strane samog argentinskog nogometnog čarobnjaka i Messija starijeg, dolaze jasni signali prema predsjedniku Josepu Mariji Bartomeuu kako je sve samo stvar dogovora i da, zapravo, neće biti problema.

Pregovori su u vrlo dinamičnoj fazi, kako javlja AS, a za očekivati je da će se narednih tjedana postignuti končan dogovor o produženju ugovora.

Messi i njegov otac svjesno igraju igru čekanja, jer žele postići najbolje moguće uvjete u novom ugovoru.

Položaj u kojem se nalazi, Argentincu omogućuje da se ponaša bez žurbe i nervoze, ali je jasno kako cilja na uvjete koji se trebaju 'ravnati' prema onima koje su dobili Luis Suárez i Neymar, produžujući svoje ugovore.

Messi je u odličnoj formi ušao u finiš sezone, a ne računa li se dvije utakmice protiv Juventusa u Ligi prvaka, može se kazati kako je i ove sezone Katalonce održao u igri za trofeje.
Ujedno mu je jasno kako je produženje novog ugovora zadnji veliki posao u Kataloniji i stoga, kao najbokji svjetski igrač, želi dobiti najviše što se može.

Zna da ga klub želi, a i njemu je jasno kako je Barcelona njegov dom, te je još samo preostalo riješiti pitanje ''brojki i slova'' u novome ugovoru.

Kopirati
Drag cursor here to close