Humanitarna akcija

Messi i Xavi poslali potpisane dresove u BiH

Sport / Flash | 26. 12. 2015. u 18:16 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda nogometnog kluba Barcelona Lionel Messi poslao je potpisani dres koji će biti stavljen na aukciju s ciljem pružanja humanitarne pomoći bolnici u Bosni i Hercegovini.

Dres će biti na aukciji za pedijatrijski odsjek bolnice u Travniku, javio je The Statesman.

Humanitarna aktivistkinja iz BiH Jasmina Fajkić kazala je u petak da će sredstva biti prikupljena prodajom dresova nekoliko sportaša kako bi se nabavila medicinska oprema za ovaj odjel.

Fajkić je kontaktirala Messia putem katalonskih humanitarnih aktivista i kazala je da je Messi odmah pružio svoju podršku čim je čuo da se sredstva skupljaju za djecu.

Na aukciji, koja je počela 21. prosinca, a završava se 5. siječnja, bit će dresovi hrvatskog nogometaša Matea Kovačića i bh. nogometaša Miralema Pjanića i Edina Džeke.

Prema posljednjim informacijama najveća ponuda za dres sjajnog napadača iznosi 1.800 konvertibilnih maraka, odnosno 920 eura.

Poslije njega potpisan primjerak poslao je i legendarni Xavi koji je do prošle sezone igrao za tim sa 'Camp Noua', a sada brani boje Al Sadda.

Na aukciji su između ostalih ponuđeni dresovi Edina Džeke, Miralema Pjanića, Matea Kovačića, Izeta Hajrovića, Damira Džumhura, Armina Hodžića, Blanke Vlašić i mnogih drugih. Ponude i informacije moguće je slati na e-mail adresu [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close