UFC 202

McGregor porazio Diaza u okršaju stoljeća

Sport / Flash | 21. 08. 2016. u 06:33 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Conor McGregor je u okviru turnira UFC 202 u Las Vegasu porazio Natea Diaza većinskom odlukom sudaca, i to u jednoj od najboljih MMA borbi ikada.

U prvoj rundi McGregor je kickovima napadao Diazove noge, što je strategija koju nismo vidjeli uz prvom meču, u kojem je Conor poražen. U toj je rundi i ljevicom srušio Natea, dok je Diaz još jednom pokazao svoju čvrstinu i izdržljivost po pritiskom šaka koje su slomile tolike borce prije njega, prenosi Profightstore.hr.

U prvoj polovici druge runde Conor je dvaput ljevicom srušio Diaza, dok je u dugoj polovici Nate počeo preuzimati inicijativu - Conor je usporio a Nate je počeo pogađati. U trećoj je Nate nastavio ono što je započeo u drugoj, te je od jednog suca dobio ocjenu 10-8. No kada se činilo da Conor blijedi, Irac je napravio ono što nije mogao u prvom susretu, došao je do novog vala snage.

Četvrta runda je u dijelovima bila dobra za obojicu ali Conor je bolje kontrirao te je nastavio koristiti leg kickove. U petoj je Diaz bacao dobre udarce u klinču, a McGregor na distanci, iz kontri. Nate si je osigurao tu rundu kasnim bacanjem, a nakon kraja borbe suci su objavili svoju većinsku odluku u korist "Notoriousa" - 48-47 McGregor, 47-47, 48-47 McGregor.

Diaz je nakon meča rekao da se neće boriti ako ne bude bilo trilogije, a Conor je naglasio da će trilogije biti, ali pod njegovim uvjetima - u lakoj kategoriji.

Kopirati
Drag cursor here to close