Premiership

Martial zabio 1000. gol Uniteda u minimalnom slavlju nad Evertonom

Sport / Flash | 03. 04. 2016. u 19:58 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United iskoristio je jučerašnji remi West Hama i minimalnom pobjedom od 1:0 protiv Evertona na svom Old Traffordu se učvrstio na petom mjestu na ljestvici koje vodi u Europsku ligu sljedeće sezone, sa samo bodom zaostatka iza gradskog rivala koji još uvijek drži kvalifikacije za Ligu prvaka.

Anthony Martial je u 54. minuti zabio za 1:0. Bio je to 1000. gol Manchester Uniteda na Old Traffordu u Premiershipu, a 'crveni vragovi' su prvi u ligi koji su došli do tog pothvata.

To celebrate Anthony Martial netting our 1000th Premier League goal at Old Trafford, were giving away his signed matchworn shirt: http://bit.ly/1X9sX8x

Posted by Manchester United on Sunday, April 3, 2016


Vrijedi izdvojiti i lijepu koreografiju na tribinama uoči utakmice koju su gledatelji priredili na 'Sir Bobby Charlton Day' jer je 'gospodin Manchester United' kako ga mnogi zovu, i službeno dobio tribinu na 'teatru snova', prenosi Goal.com

Video: South Stand is renamed

The Sir Bobby Charlton Stand is unveiled! #ThankYouSirBobby

Posted by Manchester United on Sunday, April 3, 2016


Momčad Louisa van Gaala u sljedeća dva kola gostuje kod Tottenhama i West Hama i te će dvije utakmice svakako dati puno odgovora u Premiershipu.

Kopirati
Drag cursor here to close