pada li rekord?

Manchester United za Griezmanna spreman platiti 100 milijuna funti?

Sport / Flash | 17. 01. 2017. u 21:48 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako piše „The Independent“, Manchester United spreman je unutar 365 dana po drugi put oboriti rekord po pitanju vrijednosti transfera za nogometaše.

Pozivajući se na izvore u Madridu i Manchesteru, list tvrdi kako je tim s Old Trafforda spreman platiti 100 milijuna funti (115 milijuna eura) za Antoine Griezmann.

Francuski napadač je kod kluba Atlético Madrid pod ugovorom do 2021. godine, ali u novije se vrijeme sve češće govori o njegovu prelasku u Red Devilse.

Kod trenera Josea Mourinha bi Griezmann igrao u društvu reprezentativnog kolege Paula Pogbe, kojega je Manchester United ljetos kupio od Juventusa, za 105 milijuna eura.

Ukoliko Atlético 'pristane' uzeti toliki novac za jednog igrača, alternativa Griezmannu mogao bi biti Diego Costa, ali kako Chelsea ove sezone želi osvojiti titulu prvaka Engleske, pitanje je koliko je takav transfer Brazilca sa španjolskom putovnicom uopće izgledan.

Čak i uz činjenicu da ga je trener Antonio Conte privremeno protjerao iz prvog tima.

„Independent“ navodi kako bi Chelsea tražio 40 milijuna funti (46 milijuna eura) za Costu, a posve im je svejedno hoće li taj novac dati Atlético ili možda Barcelona, koja se također zainteresirala za ovog napadača.

Costa je između 2007. i 2014. godine odigrao 134 utakmice za Atlético i postigao 64 zgoditka.

Kopirati
Drag cursor here to close