čudo od djeteta

Manchester City bi uskoro mogao dovesti trogodišnjeg dječaka!?

Sport / Flash | 20. 09. 2016. u 20:14 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mali Jaxon Lal još ne zna sam svezati tenisice, još se sjeća života s pelenama i zasigurno još uvijek ponekad nespretno padne jer je hodanje i trčanje tek savladao.

Međutim skauti Manchester Cityja otkrili su ovo 'čudo od djeteta' gledanjem video clipova na Internetu, te ga sada klub želi dovesti u svoje redove, prije negoli to netko drugi učini.

Na video materijalima koje je postavila njegova majka Joanne Radcliffe, mali Jaxon tako vješto vlada nogometnom loptom, kao da se s njome rodio.

Sve što zna o nogometu naučio je od majke Joanne koja svaki dan vježba s njim i godinu dana starijim sinom Rileyjem.

"Moj sin je igranje nogometa otkrio tek prije pet mjeseci. Objavila sam video Jaxonove igre u vrtu nakon čega ga je podijelio klub u kojem trenira Riley. I poslije toga je uslijedio poziv Cityjeva skauta. Nisam mogla vjerovati, u početku sam mislila da je šala”, rekla je Joanne za „Manchester Evening News“.

Kao i svako dijete u toj dobi, tako i mali Jaxon već mašta o igranju za neki veliki klub.

"On naprosto ne može dočekati taj dan kad će zaigrati za City. Za njega je svaki dan kao Božić, stalno me pita koliko dugo još treba čekati dok ne zaigra za klub", ispričala je majka Joanne, inače vatrena navijačica - Manchester Uniteda!?

Navodno je dogovoren skori susret majke i trenera iz nogometne akademije Manchester Cityja. Do tada će mali Jaxon i dalje vrijedno šutati loptu u svome dvorištu. I sve to u dresu Lionela Messija...

Kopirati
Drag cursor here to close