Blagdanski turnir

Malonogometni turnir u Čapljini došao do drugog kola; donosimo rezultate

Sport / Flash | 16. 12. 2014. u 21:51 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigravanjem dviju utakmica nastavljen je malonogometni božićno-novogodišnji turnir koji organizira Sportski savez općine Čapljina.

U prvoj utakmici sastali su se ''Fast food Lorena/caffe Campari Čapljina'' i ''Sušaak benz Čapljina''. Ekipa ''Sušak benz'' bila bolja i zasluženo pobijedila rezultatom 4:1.

Golove postigli Gordan Suton (2), Mirko Vargeč (1) i Luka Putica (1), a za ''Fast food Lorena/caffe Campari Čapljina'' zabio je Darko Stojić.

Druga utakmica bila izuzetno zanimljiva, a sastale su se ekipe ''Automehaničarska radnja Faura Stolac'' i ekipa ''Porsche Panamera''.Ekipa Faure vodila je 2:1 sve do zadnjih 10 sekundi utakmice, kada je ''Porsche Panamera'' izjednačio i odveo utakmicu do penala.

Golove za ''Fauru'' su postigli Elvin Boškailo i Denis Mijatović, a za Porsche Marko Prce i Tihomir Jelavić. Poslije izvođenja šesteraca slavila je ekipa ''Faura'' sa 3:2, te se tako plasirala u drugi krug turnira.

Utakmice drugog kola nastavljaju se u četvrtak, kada se u 18.00 sati sastaju ekipe ''Amagal Grude'' i ''Kumovi Ljuti Dolac'', te u 19.00 sati ''Čeljevo'' i ''Vojarna Božan Šimović 4. pbr.''.

U petak se sastaju ''Agro-fructus'' i ''Caffe IN Međugorje'', dok će drugi susret večeri odigrati ''Oklaj'' i ''Tići''.

Kopirati
Drag cursor here to close