finale kupa

Malonogometaši Zrinjskog izvukli dobar rezultat u Sarajevu

Sport / Flash | 16. 04. 2016. u 21:14 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva utakmica finala Kupa BiH u futsalu između Centra i Zrinjskog, koja je odigrana večeras u SD 'Ramiz Salčin' u Sarajevu, završena je neriješenim rezultatom 3:3. Stoga će odluka o pobjedniku Kupa pasti u Mostaru u nedjelju 24. travnja.

Dva gola za domaći sastav postigao je Nijaz Mulahmetović u 34' i 36', dok se jednom u listu strijelaca upisao Emir Đuderija u 30'. Golove za Zrinjski postigli su Josip Bošković u 35' i 39' i Darko Raguž u 14'.

'I prije susreta znali smo da se pobjednik neće znati prije revanša, jer su ovo dvije najkvalitetnije ekipe u državi koje su se zasluženo susrele u završnici. Utakmica je bila dostojna finala. Sve je još uvijek otvoreno i sigurno će u Mostaru biti neizvjesno do samog kraja. Naši međusobni dueli uvijek ponude kvalitetan futsal i mnogo golova', rekao je kapšetan Centra Nijaz Mulahmetović, dok je Mirko Hrkać iz Zrinjskog kazao:

'Zadovoljan sam današnjom utakmicom. Rezultat je povoljan za nas. Nadam se punim tribinama u Mostaru i da obranimo naslov u Kupu'.

Kopirati
Drag cursor here to close